OVER ONS

HET OPRICHTEN VAN
SOCIAL FIT

Social Fit is in 2014 opgericht door Ivan Balenovic en Angelos Kerasavopoulos. Beiden zijn al vanaf jongs af aan sportminded en hebben een achtergrond in verschillende sporten. In 2012 zijn zij op spontane wijze begonnen met sporten in groepsverband in de buitenlucht. Deze groep bestond vooral uit kennissen en vrienden en groeide al snel van een training voor 4 personen naar trainingen voor meer dan 20 personen die elkaar allemaal via via wel kenden. Wij erkenden vooral de kracht van het sociale aspect in de trainingen. Vrienden, kennissen, collega’s en familie kwamen op een bijzondere manier bij elkaar. Social Fit was geboren.

Inmiddels zijn we mede dankzij de positieve promotie door onze leden/sporters flink gegroeid. Er zijn verschillende trainers en workouts toegevoed aan het social fit concept. Wij blijven ons als team ontwikkelen door het volgen van verschillende sport opleidingen. Zo zorgen wij ervoor onze leden optimaal te begeleiden en motiveren op weg naar blijvend resultaat.

Wij geloven in de kracht van het trainen in groepsverband. Niet alleen is het veel gezelliger dan alleen trainen in de sportschool, ook zien wij dat de deelnemers elkaar inspireren. Niet alleen om deel te nemen aan de trainingen, maar ook om elkaar te motiveren en naar een hoger niveau te tillen. Tijdens de rustpauzes is er zelfs even tijd om bij te kletsen. Dit maakt de trainingen van Social Fit heel veelzijdig en zeer geschikt voor vriendengroepen, collega’s of families die graag samen willen sporten. Bovendien zijn de trainingen zo gevarieerd dat het zowel voor een beginner als een gevorderde sporter heel uitdagend blijft.

ONS TEAM

Ivan Balenovic

TRAINER

Al sinds zijn vroege jeugd actief bezig met sport. Op latere leeftijd steeds meer gaan toeleggen op hardlopen, waaronder het lopen van marathons. Ook zijn het lopen extreme marathon inmiddels onderdeel van deze uit de hand gelopen hobby. Na het volgen van verschillende sportopleidingen nu een aantal jaar bezig met het geven van verschillende sport trainingen in Rotterdam en omgeving.

Brian Terzol

TRAINER

Brian Terzol is al heel zijn leven bezig met sporten. Elf jaar geleden is hij begonnen met de verdedigingssport genaamd Taekwondo. Na een aantal jaar is hij in de fitness wereld terecht gekomen, via de opleiding sport en bewegen.Hij omschrijft zichzelf als een spontane gedreven jongen die het uiterste uit mensen wil halen.

Angelos Kerasavopoulos

TRAINER

Angelos Kerasavopoulos is al zijn hele leven sportminded. Hij voetbalt dan ook al heel zijn leven en is vanaf zijn 18e bezig met functionele trainingen. Daarnaast heeft hij zich de afgelopen jaren ook gericht op het andere aspect van een gezonde levensstijl, voeding waarbij hij zich heeft verdiept in veel verschillende hypes die de afgelopen jaren voorbij zijn gekomen.

ONZE PARTNERS

RUNNERSWORLD

Runnersworld is de hardloopspecialist van Nederland. Met 30 winkels, een groot productaanbod, trainingsschema's en loopgroepen door heel Nederland. Beginnende en gevorderde lopers kunnen voor alle vragen bij ons terecht. Al onze medewerkers zijn zelf ervaren hardlopers en kunnen je voorzien van het juiste advies en de informatie die je nodig hebt. Meer weten? Neem een kijkje op de website!

STICHTING BONT

Stichting BONT maakt werken, logeren en beleven onder begeleiding mogelijk voor jongeren met een ernstige tot matige verstandelijke beperking.
Het unieke aan BONT is dat de begeleiding en organisatie volledig bestaat uit studenten en young professionals, waardoor voor de jongeren en begeleiders een wederkerige relatie ontstaat. Meer weten over deze mooie stichting? Bekijk dan eens de website.

UTILITY PROVIDER

Dave Stoffels en Jeffrey Stoffels van Utility Provider zijn ervan overtuigd dat gezonde en fitte werknemers ook productiever op de werkvloer zijn en dat het goed is voor de teambuilding. Daarom hebben zij besloten om, samen met Social Fit, een bedrijfsbootcamp op te zetten. Utility Provider is tevens sponsor van Social-Fit omdat zij graag een steentje bijdragen aan een gezonde en fitte (werk)omgeving.

OOK PARTNER WORDEN?:
NEEM CONTACT MET ONS OP!

TOP